لایف کوچینگ چیست؟

محمد جانبلاغی به عنوان کوچ یا مربی، از سال ۱۳۹۶  به شما کمک می کند به اهدافتان برسید و در زندگیتان تغییرات شگفت انگیزی ایجاد کنید.

همچنین به شما کمک می کند فراتر از محدویت هایتان قدم بردارید و شروع به برداشتن قدم هایی کنید که همیشه آرزویش را دارید.

در این جلسات شما به بهترین، راحت ترین، قابل دسترس ترین صورت به آرزوها و خواسته هایتان می رسید.

لایف کوچینگ در حقیقت الفبای انسان موفق شدن است. مهم نیست شما کجا هستید و چه امکانات و چه محدودیت­‌هایی دارید، این‌­ها اصلاً در مقابل آن چیزی که شما می­‌توانید انجام دهید، هیچ است!

به شرط این‌که بخواهید و با خود بگویید که من باید این عادت­‌ها و آموزش ها را در خود ایجاد کنم و به مجرد این‌که این عادت­‌ها در شما نهادینه شد، تبدیل به باورهای شما می‌­شود و آنگاه موفقیت های خود را مشاهده می­‌کنید و با خود می­‌گویید: خواستم شد!

ما با این باورها و عادت­‌هایی که داریم به این­جایی که الآن هستیم، رسیده­‌ایم.

می‌­خواهیم به جای ایده­‌آلی برسیم، شرکت‌مان موفق­‌تر شود، فروش‌مان بیش­تر شود، درآمدمان بالاتر برود، خانه داشته باشیم، این‌­ها خیلی خوب است ولی باید از جای درست شروع کنیم.

۹۰درصد از شکست‌­ها به این دلیل است که از جای غلط شروع می‌­کنیم!

ما بارها تلاش می‌کنیم، شکست می‌خوریم باز تلاش می‌کنیم، اما بعد می‌­بینیم آنکه می‌­خواستیم، نشده است!

فراموش می‌­کنیم وضعیت موجود برآیندی است از من و باورهای ذهنی. یعنی اگر من صاحب ماشین، خانه، همسر و… هستید، این­‌ها دقیقا بازتاب باورهای من هست.

به نظرمان می‌­رسد که اتفاقی بوده است، حتی اگر اتفاقی بوده است، من جایی ایستاده بودم که این اتفاق به من رسیده و باعث شده که آن را تجربه کنم!

محدودیت­‌ها و سختی‌ها، بازتاب فکر خودمان است؛

و این فکر یعنی باورها و عادات، ما را وادار به انجام کارهایی می‌­کند که به بن‌بست می­‌خوریم و آن را به گردن خداوند، این و آن می‌اندازیم؛ تقصیر پدرم است، تقصیر مادرم است، تقصیر کارفرماست، تقصیر کارگر است و مثال‌های دیگر، هرچه می­‌خواهیم بگوییم، ولی با این فکر و باورها و این عادت­‌هاما به این­جا رسیده‌ایم.

رازهای ثروتمندی محمد جانبلاغی

کسب و کار اینترنتی محمد جانبلاغی

کوچینگ محمد جانبلاغی

جای ,فکر ,اتفاقی ,بوده ,است، تقصیر ,عادت­‌ها ,کمک می ,شما کمک ,تلاش می‌کنیم، ,از جای ,و با

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه توتفرنگی لند محمدجواد رضائی صنایع شیشه ایران سایت دانلود کتاب ایران بوک مافیا وب به دنبال دانستن زندگی برتر و والاتر حق شماست زندگی یک روستایی فارسروید